Presentem-nos!

Hola! Em dic Carla, tinc 21 anys i visc a les Valls d’Àneu. Actualment, estudio presencialment a Pamplona un grau universitari anomenat PPE (Philosophy, Politics and Economy).

Aquest és el meu primer semestre a la UOC, he decidit començar aquesta aventura per enriquir els meus estudis i per gust. El motiu que ha fet matricular-me en aquesta assignatura en concret és ben senzill: perquè m’ho va recomanar el tutor. Igualment, em sembla molt bona assignatura per començar en el món de la llengua i literatura catalanes. Em sento amb ganes de aprendre molt ja que l’escriptura mai ha sigut el meu fort. Endavant!


Un debat en “%1$s”

  1. Benvinguda, Carla! Segur que amb aquesta assignatura descobriràs l’escriptora que duus dins. I la teva aportació serà molt interessant!
    Visibilitat:
    Públic